Виробництво промислової продукції за видами
в січні–листопаді 2020 року1
|
Вироблено в січні–листопаді 2020р. |
Cічень–листопад 2020р. до січня–листопада 2019р., % |
||||
Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені - туші, напівтуші, четвертини необвалені, т |
1131,0 |
60,3 |
||||
Свинина свіжа чи охолоджена - туші, напівтуші (уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), т |
2773,3 |
128,3 |
||||
Вироби ковбасні та подібні продукти з м’яса, субпродуктів чи крові тварин та подібні вироби і харчові продукти на їхній основі (крім виробів ковбасних з печінки та страв готових), т |
778,3 |
96,7 |
||||
Оселедці солоні, т |
47,2 |
49,7 |
||||
Риба копчена (уключаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося, оселедців та форелі, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець), т |
к |
к |
||||
Олії соняшникова та сафлорова та їх фракції, нерафіновані (крім хімічно модифікованих), т |
29378,6 |
115,0 |
||||
Молоко та вершки незгущені й без додавання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6%, у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л, т |
8114,6 |
87,1 |
||||
Молоко сухе знежирене (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг, т |
к |
к |
||||
Масло вершкове жирністю не більше 85%, т |
1759,1 |
108,5 |
||||
Cир свіжий неферментований (недозрілий і невитриманий; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), т |
267,1 |
89,3 |
||||
Сир тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), т |
4109,9 |
94,5 |
||||
Сир плавлений (крім тертого або порошкового), т |
к |
к |
||||
Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, т |
1556,3 |
90,5 |
||||
Йогурт рідкий та сквашене молоко ароматизовані (молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, ароматизовані або з додаванням фруктів, горіхів або какао), т |
245,6 |
к |
||||
Борошно пшеничне чи пшенично-житнє, т |
14541,4 |
103,8 |
||||
Борошно з культур зернових інших (крім борошна пшеничного чи пшенично-житнього), т |
к |
к |
||||
Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т |
14445,9 |
90,1 |
||||
Пряники та вироби подібні, т |
2803,5 |
88,1 |
||||
Води з додаванням цукру і речовин підсолоджувальних чи ароматизуючих інших, тобто напої безалкогольні типу лимонаду, оранжаду (уключаючи мінеральні й газовані), тис.дал |
401,0 |
92,2 |
||||
Тканини з вовни гребенечесаної чи волосу тварин тонкого гребенечесаного; тканини з волосу тварин грубого, тис.м2 |
к |
к |
||||
Взуття, призначене для носіння на вулиці, з верхом зі шкіри натуральної чоловіче (уключаючи чоботи, півчоботи та черевики; крім водонепроникного взуття та взуття із захисним металевим підноском), тис. пар |
к |
к |
||||
Сандалі з верхом зі шкіри натуральної жіночі (уключаючи з ремінцями та що взуваються через підйом навколо великого пальця ноги), тис. пар |
к |
к |
||||
Тапочки та інше домашнє взуття (уключаючи кімнатні та танцювальні тапочки, пантофлі без задника), з верхом з текстильних матеріалів, тис. пар |
к |
к |
||||
Деревина із сосни (Pіnus sylvestrіs L.) уздовж розпиляна чи розколота, розділена на шари чи лущена, завтовшки більше 6 мм, тис.м3 |
233,2 |
127,8 |
||||
Цегла невогнетривка керамічна будівельна (крім виробів з борошна кам’яного кремнеземистого чи ґрунтів діатомітових), тис.м3 |
48,0 |
82,1 |
||||
Вогнегасники, шт |
к |
к |
||||
________________ |
|
|
|
|
|
|
1 Інформацію підготовлено за результатами державного статистичного спостереження "Показники короткотермінової статистики виробництва промислової продукції за видами".
к – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.