Виробництво промислової продукції за видами
в січні–червні 2019 року1
|
Вироблено в січні–червні 2019р. |
Cічень–червень 2019р. у % до січня–червня 2018р. |
||||
Яловичина і телятина, свіжі чи охолоджені - туші, напівтуші, четвертини необвалені, т |
1017 |
69,8 |
||||
Свинина свіжа чи охолоджена - туші, напівтуші (уключаючи оброблені сіллю чи консервантами для тимчасового зберігання), т |
1156 |
138,4 |
||||
Вироби ковбасні та подібні продукти з м’яса, субпродуктів чи крові тварин та подібні вироби і харчові продукти на їхній основі (крім виробів ковбасних з печінки та страв готових), т |
427 |
96,0 |
||||
Оселедці солоні, т |
46 |
68,7 |
||||
Риба копчена (уключаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також крім риб’ячих голів, хвостів та черевець), т |
20 |
66,7 |
||||
Олія соняшникова та її фракції, нерафіновані (крім хімічно модифікованих), т |
14135 |
465,6 |
||||
Молоко та вершки незгущені й без додавання цукру чи інших підсолоджувальних речовин жирністю більше 1%, але не більше 6%, у первинних пакуваннях об’ємом нетто не більше 2 л, т |
4640 |
102,9 |
||||
Молоко сухе знежирене (молоко та вершки у твердій формі, жирністю не більше 1,5%), у первинних пакуваннях об’ємом більше 2,5 кг, т |
882 |
58,1 |
||||
Масло вершкове жирністю не більше 85%, т |
688 |
45,6 |
||||
Cир свіжий неферментований (недозрілий і невитриманий; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), т |
160 |
95,8 |
||||
Сир тертий, порошковий, голубий та інший неплавлений (крім свіжого сиру, сиру із молочної сироватки та кисломолочного сиру), т |
2398 |
59,5 |
||||
Сир плавлений (крім тертого або порошкового), т |
к |
к |
||||
Молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, т |
1017 |
71,6 |
||||
Йогурт рідкий та сквашене молоко ароматизовані (молоко і вершки коагульовані, йогурт, кефір, сметана та інші ферментовані продукти, ароматизовані або з додаванням фруктів, горіхів або какао), т |
к |
к |
||||
Борошно пшеничне чи пшенично-житнє, т |
7939 |
80,2 |
||||
Борошно з культур зернових інших (крім борошна пшеничного чи пшенично-житнього), т |
к |
к |
||||
Хліб та вироби хлібобулочні, нетривалого зберігання, т |
8696 |
88,5 |
||||
Пряники та вироби подібні, т |
1621 |
102,1 |
||||
Води з додаванням цукру і речовин підсолоджувальних чи ароматизуючих інших, тобто напої безалкогольні типу лимонаду, оранжаду (уключаючи мінеральні й газовані), тис.дал |
252,8 |
96,9 |
||||
Тканини з вовни кардочесаної чи волосу тварин тонкого кардочесаного, тис.м2 |
к |
к |
||||
Тканини з вовни гребенечесаної чи волосу тварин тонкого гребенечесаного; тканини з волосу тварин грубого, тис.м2 |
к |
к |
||||
Взуття, призначене для носіння на вулиці, з верхом зі шкіри натуральної чоловіче (уключаючи чоботи, півчоботи та черевики; крім водонепроникного взуття та взуття із захисним металевим підноском), тис. пар |
к |
к |
||||
Взуття призначене для носіння на вулиці, з верхом зі шкіри натуральної дитяче (уключаючи чоботи, півчоботи та черевики; крім водонепроникного взуття та взуття із захисним металевим підноском), тис. пар |
к |
к |
||||
Сандалі з верхом зі шкіри натуральної жіночі (уключаючи з ремінцями та що взуваються через підйом навколо великого пальця ноги), тис. пар |
к |
к |
||||
Тапочки та інше домашнє взуття (уключаючи кімнатні та танцювальні тапочки, пантофлі без задника), з верхом з текстильних матеріалів, тис. пар |
к |
к |
||||
Деревина із сосни (Pіnus sylvestrіs L.) уздовж розпиляна чи розколота, розділена на шари чи лущена, завтовшки більше 6 мм, тис.м3 |
89,7 |
79,2 |
||||
Цегла невогнетривка керамічна будівельна (крім виробів з борошна кам’яного кремнеземистого чи ґрунтів діатомітових), млн.шт.умов.цегл |
10,0 |
к |
||||
Елементи конструкцій збірні для будівництва з цементу, бетону або каменю штучного, тис.м3 |
к |
к |
||||
Вогнегасники, шт |
к |
к |
||||
________________ |
|
|
|
|
|
|
1 Інформацію підготовлено за результатами державного статистичного спостереження "Показники короткотермінової статистики виробництва промислової продукції за видами".
Символ (к) – дані не оприлюднюються з метою забезпечення виконання вимог Закону України "Про державну статистику" щодо конфіденційності статистичної інформації.