Надходження молочної
сировини на перероблення й отримання з неї молочних продуктів
за січень-серпень 2025 року1
|
Обсяг надходжень, т |
Середня ціна купівлі 2, грн за т |
Кількість продукції, отриманої з молока чи вершків коров’ячих, т |
|
|
|
|
Загальне надходження молока коров’ячого сирого |
48257,8 |
х |
х |
у тому числі куплено молока коров’ячого сирого |
42486,0 |
х |
х |
частка жиру в молоці, купленому, % |
3,78 |
х |
х |
частка білка в молоці, купленому, % |
3,24 |
х |
х |
Куплено молока коров’ячого у перерахунку на молоко коров’яче базисної жирності 3,4% |
47678,1 |
15243,0 |
х |
Отримання молока та молочних продуктів із молочної сировини |
|||
у тому числі |
|
|
|
молоко питне (сире, цільне, напівзнежирене, знежирене) |
х |
х |
1070,47 |
вершки (жирністю ≤ 29%) |
х |
х |
– |
вершки (жирністю > 29%) |
х |
х |
6,97 |
молоко кисле (молочні продукти з рівнем кислотності (рН) від 3,8 до 5,5 (йогурт, кефір тощо)) |
х |
х |
209,75 |
молоко згущене |
х |
х |
7806,74 |
вершки сухі |
х |
х |
– |
молоко цільне сухе |
х |
х |
1092,54 |
молоко частково знежирене сухе |
х |
х |
671,94 |
молоко знежирене сухе |
х |
х |
73,67 |
масло, включаючи вершкове, топлене, інші жовті жирні молочні продукти |
х |
х |
852,04 |
сири (крім сирів плавлених) |
х |
х |
1804,05 |
1 Показники відображають обсяги надходження молочної сировини на підприємства, які мають власні або орендовані потужності з перероблення молочної сировини та отримання молочної продукції, мають вид економічної діяльності згідно з КВЕД за класом 10.51 і середня кількість працівників становить 10 і більше осіб.
2 Без ПДВ, транспортних, експедиційних та накладних витрат.