Динаміка працевлаштування не зайнятих трудовою діяльністю громадян за видами економічної діяльності1

 

(осіб)

 

Всього працевлашто

вано

у тому числі

Сільсь

ке

господ

арство, мислив

ство

та лісове господ

арство

Промисло

вість

з неї

Будівницт

во

Торгівля; ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку

Діяльні

сть готелів та ресторанів

Діяльність транспорту та зв'язку

Фінан

сова діяльні сть

Опера

ції з нерухомим майном, оренда, інжині

ринг та надан

ня послуг підпри

ємцям

Держ

авне управ

ління

Освi

та

Охоро

на здоро

в'я та надан

ня соціальної допомо

ги

Інші види еконо

мічної діяль

ності

добу

вна промисло

вість

переробна промисловість

виробн

ицтво

та розподілення електроенергії, газу та води

2002

27113

2512

8224

109

7211

904

1486

5511

531

1748

767

1002

1350

1353

1479

1150

2003

27527

3554

8178

136

7187

855

1796

6357

326

1473

380

720

1415

1096

1239

993

2004

30084

4171

8410

136

7306

968

1831

7268

407

1649

461

699

1452

1204

1305

1227

2005

31595

4497

9062

182

8150

730

1718

7187

528

1785

411

774

1519

1509

1403

1202

2006

31695

4987

8532

219

7258

1055

2064

6715

497

1786

381

949

1671

1536

1387

1190

2007

32013

5569

8489

217

7348

924

2078

6747

422

1878

360

956

1867

1356

1413

878

2008

32021

6661

7070

216

6014

840

1812

7301

406

1876

371

1262

1811

1353

1304

794

2009

18040

4586

4210

150

3432

628

691

3317

261

976

188

441

1070

969

841

490

2010

18395

3899

4110

133

3351

626

854

4249

367

869

124

608

1048

908

820

539

2011

19723

4378

4295

80

3509

706

677

4572

352

1036

116

800

1035

1005

884

573

2012

20070

4174

4179

95

3450

634

700

4784

444

984

92

686

1429

1094

977

527

 

 

1Розробка показників за видами економічної діяльності здійснюється з 2002 року. Назви видів економічної діяльності приведені у відповідність до нової редакції Класифікації видів економічної діяльності (ДК 009:2005), яку прийнято і надано чинності наказом Держспоживстандарту  від 26 грудня 2005 року №375.