Динаміка потреби підприємств у працівниках за видами
економічної діяльності1
(на кінець звітного періоду; осіб)
|
Всього |
у тому числі |
||||||||||||||
Сільське господарство, мисливство та лісове
господарство |
Промисловіс ть |
з неї |
Будів ництво |
Торгівля; ремонт автомобілів, побутових виробів та
предметів особистого вжитку |
Діяльніс ть готелів та рестора нів |
Діяльні сть транспорту та зв'язку |
Фінансо ва діяльні сть |
Операції з нерухо мим майном, оренда, інжині ринг та надання послуг підпри ємцям |
Держав не управ ління |
Освiта |
Охорона здоров'я та надання соціаль ної допомоги |
Інші види економі чної діяль ності |
||||
добув на
промисловість |
перероб на промис ловість |
виробництво та розподі лення електро енергії, газу та води |
||||||||||||||
2002 |
2190 |
176 |
634 |
2 |
589 |
43 |
231 |
264 |
27 |
69 |
180 |
79 |
222 |
75 |
158 |
75 |
2003 |
2405 |
151 |
710 |
6 |
641 |
63 |
216 |
217 |
58 |
65 |
232 |
79 |
360 |
81 |
177 |
59 |
2004 |
2727 |
371 |
815 |
3 |
739 |
73 |
117 |
219 |
15 |
93 |
339 |
85 |
292 |
52 |
202 |
127 |
2005 |
3876 |
510 |
1074 |
2 |
1004 |
68 |
427 |
410 |
35 |
106 |
315 |
106 |
490 |
67 |
236 |
100 |
2006 |
4430 |
537 |
1324 |
16 |
1167 |
141 |
436 |
817 |
55 |
201 |
195 |
186 |
323 |
53 |
216 |
87 |
2007 |
4508 |
606 |
1355 |
9 |
1220 |
126 |
458 |
604 |
47 |
247 |
165 |
178 |
423 |
70 |
264 |
91 |
2008 |
2166 |
370 |
560 |
4 |
495 |
61 |
68 |
222 |
38 |
151 |
90 |
77 |
295 |
57 |
187 |
51 |
2009 |
1055 |
102 |
236 |
3 |
215 |
18 |
20 |
116 |
2 |
48 |
20 |
34 |
274 |
17 |
164 |
22 |
2010 |
900 |
140 |
194 |
6 |
161 |
27 |
45 |
154 |
25 |
60 |
2 |
32 |
80 |
15 |
138 |
15 |
2011 |
1203 |
185 |
228 |
2 |
200 |
26 |
46 |
146 |
17 |
76 |
10 |
48 |
227 |
21 |
178 |
21 |
2012 |
1234 |
127 |
213 |
1 |
193 |
19 |
30 |
161 |
17 |
53 |
5 |
34 |
181 |
29 |
345 |
39 |
|
|
1Розробка показників за видами економічної
діяльності здійснюється з 2002 року. Назви видів економічної
діяльності приведені у відповідність до нової редакції Класифікації видів економічної діяльності (ДК
009:2005), яку прийнято і надано чинності наказом Держспоживстандарту від 26
грудня 2005 року №375.