Прес –
випуск
Споживання продуктів харчування в ІІ кварталі 2013
року
За даними вибіркового обстеження умов
життя домогосподарств, у II кварталі 2013р. населення області витрачало на
харчування половину своїх доходів (54,9%).
Щомісячно середньостатистична сім’я
спрямовувала на продукти харчування 2010,4 грн. (включаючи вартість продуктів,
отриманих із особистого підсобного господарства). Найбільше грошей витрачалося на
овочі, включаючи картоплю, – 392,6 грн., м’ясо та м’ясопродукти – 387,8 грн., хліб і
хлібопродукти (хлібобулочні та макаронні вироби, борошно, крупи) – 256,9 грн.
Значними були також витрати на молоко, сир та яйця – 226,5 грн., олію та жири
(сало, масло тощо) – 182,3 грн.
Добова вартість харчування одного
жителя області в середньому становила 34,3 грн.
Однією особою в середньому за
місяць спожито
Семеняко
676-564